Gå hjem-møde om Barnets Lov

Den 1. januar 2024 træder Barnets Lov i kraft.
Barnets lov sammenskriver en lang række bestemmelser fra andre love primært Serviceloven, men indfører også en række nye bestemmelser. Blandt andet får børn i anbringelsessager partsstatus allerede fra de bliver 10 år gamle, og der er en lang række ændringer i, hvordan sagsgangen tilrettelægges.

 

Gå hjem-mødets formål er at gennemgå det væsentligste i de nye regler med fokus på særligt reglerne om anbragte børn, herunder at deltagerne får et overblik over, hvordan de nye regler adskiller sig fra de tidligere regler, og hvordan advokater fremover skal behandle disse sager.

 

Det er målet, at kursusdeltagerne efter gå hjem-mødet er klædt på til at møde i børne- og ungeudvalget, Ankestyrelsen og byretten i anbringelsessager efter de nye regler.

 

Gå hjem-mødet er derfor målrettet både advokater, som har arbejdet med området i årevis, men også advokater som sjældent har disse sager eller først for nylig har bevæget sig ind på området.

 

Underviserne på gå hjem-mødet er Lektor Caroline Adolphsen fra Aarhus Universitet og advokat Kirstine Kryger Dyekjær fra Advokatkompagniet

 

Gå hjem-mødet holdes den 24. januar 2024 i Aarhus, den 1. februar 2024 i Odense og den 28. februar 2024 og alle steder kl. 15-18.

 

Det vil ikke være muligt at deltage online denne gang.

 

Når du tilmelder dig et arrangement i DFA-regi, så vil dit navn og firmanavn blive vist på en deltagerliste, som sendes ud til hele foreningen.

 

Det er gratis at deltage i gå hjem-mødet.

 

Husk din advokatfuldmægtig må gerne deltage i arrangementet. De kan deltage på lige vilkår og til samme pris som medlemmerne.

Hvis du mod forventning ikke kan deltage, skal du melde afbud hurtigst muligt og senest 7 dage før gå hjem-mødets start.
Afmelding senere end 7 dage før gå hjem-mødet start vil udløse en no-show-fee på 500 kr. ekskl. moms. Dette gælder også ved sygdom.
Man må gerne sende et andet medlem eller en fuldmægtig.

 

Læs mere om foreningens behandling af personoplysninger her.

 

Tilmeld dig gå hjem-mødet den 24. januar 2024 i Aarhus på Hotel Radisson her.
 

Tilmeld dig gå hjem-mødet den 1. februar 2024 i Odense hos Kielberg Advokat her.
 

Tilmeld dig gå hjem-mødet den 28. februar 2024 i København hos Danske Advokater her
 

 

Der er mange fordele ved at være en del af "familien"