Hvad er et familietjek?

Familier er forskellige og har forskellige behov. Fælles for de fleste er dog, at de har brug for professionel rådgivning i forbindelse med private juridiske forhold. Hvad enten det drejer sig om spørgsmål, der berører hele familien eller den enkelte person.

 

Et Familietjek fortæller jer, hvordan den juridiske og økonomiske situation egentlig ser ud i jeres fælles forhold. Familietjekket giver klarhed, skaber overblik og kan forebygge problemer, inden de opstår. Vi gennemgår jeres nuværende dispositioner og rådgiver jer, så I får et korrekt og velovervejet grundlag at træffe de for jer rigtige beslutninger på.

 

Download pjece om Familietjek her

 

Hvem har brug for et familietjek?

Hæfter I for jeres ægtefælles gæld? Hvem arver, hvis I ikke er gift? Hvad sker der egentlig med hver jeres pensioner, hvis I bliver skilt? Er I i tvivl om svaret på disse spørgsmål, bør I få et Familietjek. Situationer, der opstår akut, bliver der ofte taget hånd om. Men de mere generelle og almene juridiske dilemmaer, er der mange, der glemmer eller gemmer til ”en anden god gang”. Det kan i sidste ende give unødvendige problemer. Se TJEKLISTEN nederst på siden. Den kan hurtigt hjælpe med at give jer en fornemmelse af jeres behov.

 

Hvordan foregår et familietjek?

Familietjekket gennemføres på et møde med en familieadvokat. Mødet afsluttes med en sammenfatning af konstaterede problemstillinger og behov. Familieadvokaten besvarer jeres spørgsmål og sikrer, at I er grundigt informerede. Alt bekræftes efterfølgende i et brev fra familieadvokaten. Herefter afgør I selv, om de foreslåede løsningsmodeller skal gennemføres – og om det skal ske med hjælp fra den pågældende familieadvokat.

 

Prisen aftales på forhånd med familieadvokaten.

 

Udfyld nedenstående felter, så vil vi kontakte jer snarest og aftale et eventuelt møde.

Kontakt Advokat

Familietjekket giver klarhed, skaber overblik og kan forebygge problemer, inden de opstår